Strona główna arrow Przepisy Hitpola arrow Inne arrow Wafle ryżowe nie tylko na śniadanie
Wafle ryżowe nie tylko na śniadanie
Autor : Renata Dulęba – Dominikowie

Składniki :

  • 2 kromki wafli ryżowych firmy „Kupiec”
  • 2 łyżki pasty tuńczykowej
  • 1 liść czerwonej karbowanej sałaty
  • 2 plasterki szynki z indyka
  • sól, pieprz

Wykonanie :

Wafle smarujemy łyżką pasty tuńczykowej, kładziemy na posmarowane wafle sałatę, następnie szynkę z indyka, solimy i oprószamy pieprzem. Smarujemy 2 łyżką pasty. Przykrywamy drugą kromką wafla. Podajemy, przekrojone na ukos, na liściu zielonej sałaty.

inne_s

KONTAKT Z NAMI

38-300 Gorlice, ul. 11-go Listopada 48
tel./fax: 018 35 40 791

e-mail: hitpol@hitpol.pl

skype: hitpol.gorlice (godz. 8 - 16)

Jeśli w trakcie współpracy pojawił się problem zobacz,kto pomoże Ci go rozwiązać

ZNAJDŹ NAS NA MAPIE

mapa


 


| Aktualności | Porady Hitpola | Przepisy Hitpola | Dokonania Hitpola | Talony Towarowe | Hitpol dla dzieci | Talony hitpola |

Wszelkie prawa zastrzeżone © HITPOL 2008