Strona główna arrow Przepisy Hitpola arrow Dania główne arrow Udka zapiekane z ryżem
Udka zapiekane z ryżem
Autor : Maria Juszczyk – Jasło

Składniki :

  • 2 szklanki ryżu „Kupiec”
  • masło do posmarowania brytfanki
  • udka świeże
  • majonez
  • tarta bułka
  • kostki rosołowe

Wykonanie :

Spód brytfanki posmarować masłem, na to wsypać ryż i poukładać udka posmarowane majonezem i posypane tarta bułką po wierzchu. Osobno rozpuścić kostki rosołowe w 0,5 l wody i podlać te udka, tak aby nie zalać majonezu. Piec około 1 godzinę w piekarniku.

dania_s

KONTAKT Z NAMI

38-300 Gorlice, ul. 11-go Listopada 48
tel./fax: 018 35 40 791

e-mail: hitpol@hitpol.pl

skype: hitpol.gorlice (godz. 8 - 16)

Jeśli w trakcie współpracy pojawił się problem zobacz,kto pomoże Ci go rozwiązać

ZNAJDŹ NAS NA MAPIE

mapa


 


| Aktualności | Porady Hitpola | Przepisy Hitpola | Dokonania Hitpola | Talony Towarowe | Hitpol dla dzieci | Talony hitpola |

Wszelkie prawa zastrzeżone © HITPOL 2008