Strona główna arrow Przepisy Hitpola arrow Przekąski i przystawki arrow Dewolajki z serem Hochland
Dewolajki z serem Hochland
Autor : Bernadeta Strugała – Sieklówka

Składniki :

  • 4 filety drobiowe
  • 20 dkg pieczarek
  • 1 opak. serka Hochland
  • 1 papryka czerwona
  • 2 ogórki kiszone
  • ½ cebuli średniej
  • olej do smażenia

Wykonanie :

Pieczarki i cebulę pokroić i usmażyć, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Ogórki i paprykę pokroić w paski. Filety rozbić jak na schabowe, na każdy plaster położyć plasterek sera Hochland, na to usmażone pieczarki, pasek papryki i pasek ogórka i zawijać w roladki spinając wykałaczkami. Obtoczyć w mące, jajku, bułce tartej i smażyć na wolnym ogniu na złoty kolor. Dewolajki można podawać z kulkami ziemniaczanymi i z sosem pieczarkowym.

przekaski_s

KONTAKT Z NAMI

38-300 Gorlice, ul. 11-go Listopada 48
tel./fax: 018 35 40 791

e-mail: hitpol@hitpol.pl

skype: hitpol.gorlice (godz. 8 - 16)

Jeśli w trakcie współpracy pojawił się problem zobacz,kto pomoże Ci go rozwiązać

ZNAJDŹ NAS NA MAPIE

mapa


 


| Aktualności | Porady Hitpola | Przepisy Hitpola | Dokonania Hitpola | Talony Towarowe | Hitpol dla dzieci | Talony hitpola |

Wszelkie prawa zastrzeżone © HITPOL 2008